TOP-RO - Top siteuri din Romania Altele Bloguri, Bloggeri si Cititori top 90

Pages

marți, 30 iulie 2013

Bani uşor câştigaţi prin intermediul unui clip pus pe youtube

   Este foarte uşor să te îmbogăţeşti dacă ai acasă un copil drăguţ sau un animal de casă, care mai face şi năzbâtii. De exemplu, un filmuleţ de 58 de secunde cu doi fraţi a adus în conturile unei familii mai mult de 100.000 de euro. Evident după ce a adunat 386 de milioane de vizualizări pe YouTube. Vedeţi video aici

   Tatăl copiilor a încheiat o înţelegere cu YouTube, în urma căreia i-a revenit o parte din încasările din publicitate. Reprezentaţii YouTube spun că sute de familii câştiga sume cu şase cifre în urma unor înţelegeri similare.
    Site-ul a contactat familia şi pentru acest film, dar şi pentru toate postările ulterioare cu fraţii, a încasat pentru 100.000 de euro. Cum se ajunge la asta? Compania monitorizează toate postările şi dacă identifica un viral, contactează persoana care l-a postat. Apoi, veniturile încasate din accesări sunt împărţite între site şi cel care a creat filmul.

    Chiar dacă nu ai copii poţi câştiga prin multe alte genuri de clipuri puse pe youtube pornind de la clipuri sport şi terminând cu jocurile. Fiecare are o pasiune pe care şi-o poate transforma uşor în bani atât prin intermediul youtubului cât şi prin intermediul blogului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu