TOP-RO - Top siteuri din Romania Altele Bloguri, Bloggeri si Cititori top 90

Pages

miercuri, 31 iulie 2013

Pacific rim părerea mea faţă de acest film

O scurtă prezentare a filmului Pacific rim:

     Mereu oamenii s-au temut de un atac extraterestru din cer. Dar acum creaturile apar din adâncul oceanelor. Când legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele de Kaiju, încep să atace omenirea, un război interminabil va provoca milioane de victime şi va consuma aproape toate resursele Pământului.

     Pentru a învinge uriaşele entităţi, oamenii construiesc roboţi masivi, conduşi de câte doi piloţi conectaţi printr-o legătură neurală. Însă nici măcar aceste maşinării nu pot învinge creaturile extraterestre, astfel încât este nevoie de măsuri radicale. Acum, viitorul întregii omeniri stă în mâinile a doi eroi neobişnuiţi care vor face echipă cu un robot aparent depăşit de tehnologie.
     Cam atât cu prezentarea, dacă mă întrebi pe mine despre film zic că acest film numit “Pacific rim” şi tradus ca “Cercul de foc” e făcut de un regizor care şi-a dat frâu liber imaginaţiei, şi a combinat Transformers cu Godzilla (Transzilla), un film pentru copii sub 16 ani care vor să vadă roboţi care se bat cu nişte monştri gigantici gen Godzilla şi fac victime în masă. Asta a fost părerea mea, dacă doriţi să vă exprimaţi părerea lăsați-o în secţiunea de comentarii.
    Bye!:)



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu