TOP-RO - Top siteuri din Romania Altele Bloguri, Bloggeri si Cititori top 90

Pages

joi, 18 iulie 2013

Sucurile, problemă globală

     În ziua de azi sucurile au devenit o băutură care se consumă zilnic în cantităţi mari pentru că nu mulţi ştim ce efecte negative au aceste băuturi şi care ştiu consumă cu nepăsare aceste băuturi. Atât timp cât există consumatori, vor exista şi băuturi dulci, acidulate, despre care se ştie că fac rău, dar vocile care să explice în ce fel fac rău sunt rare şi nu prea convingătoare.
    Băuturile acidulate sunt relaxante, energizante, dulci şi mai au şi cofeină, lucru pe care îl ştiu foarte puţine persoane, de aceea acestea sunt oferite chiar şi copiilor de vârste fragede. Şi tocmai pentru că nu ştiu cât de nocive sunt aceste băuturi se întreabă de ce au copii cu probleme.


    De asemenea, există persoane cărora medicul le-a interzis să mai bea cafea, dar care, zilnic, beau cantităţi impresionante de băuturi carbogazoase dulci, fără să realizeze că, de fapt, au înlocuit cafeaua cu sucuri care au acelaşi efect.
    Efectul imediat al băuturilor carbogazoase este insomnia. E firesc ca după câteva pahare de suc acidulat, care mai conţine şi cofeină, pe lângă alte ingrediente care fac destul rău, să nu te poţi odihni noaptea, să ai insomnie şi pietre la rinichi, carenat de calciu etc.

 Aveţi grijă când beţi şi cât suc consumaţi, pentru a nu apărea probleme!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu