TOP-RO - Top siteuri din Romania Altele Bloguri, Bloggeri si Cititori top 90

Pages

miercuri, 24 iulie 2013

Robert Downey Jr. primul loc în topul Forbes

     Filmele cu supereroi i-au umplut buzunarele lui Robert Downey Jr. Actorul ce îl întruchipează pe celebrul Iron Man ocupă primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite staruri de la Hollywood. Americanul a încasat în ultimul an 75 de milioane de dolari. Suma pare infimă în comparaţie cu veniturile obţinute de producătorii filmelor în care a jucat, ce au depăşit un miliard.
    Câtă vreme îmbracă costumul Omului de Oţel, Robert Downey Jr. are toate şansele să rămână cel mai bine plătit actor de la Hollywood. Apariţia în cel de-al treilea şi ultimul episod al seriei Iron Man şi cea din Răzbunătorii i-au asigurat lui Downey Jr. venituri de 75 de milioane de dolari în ultimul an. Din piaza rea a studiourilor, actorul a devenit omul pe care-l vor toate casele de producţie. Are o agendă încărcată, lucrează deja la trei filme, unul dintre ele partea a doua a seriei Răzbunătorii.
    Robert Downey Jr a scos bani frumoşi întruchipând un personaj din benzile desenate Marvel. Tot de aici şi-a rotunjit veniturile şi Hugh Jackman. Actorul şi-a trecut în cont 55 de milioane de dolari în ultimele 12 luni, ca urmare a rolului din Wolverine.                                   Printre cei care au prins un loc în top 10 al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood se numără şi Leonardo DiCaprio. Principalul succes de anul acesta se numeşte, Marele Gatsby" care i-a asigurat mare parte din veniturile în valoare de 39 de milioane de dolari obţinute în ultimul an. Tom Cruise, Denzel Washington şi Liam Neeson au încheiat clasamentul Forbes.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu