TOP-RO - Top siteuri din Romania Altele Bloguri, Bloggeri si Cititori top 90

Pages

luni, 29 iulie 2013

Cristiano Ronaldo i-a rupt mâna unui copil în timpul unui meci de pregătire

     Real Madrid a disputat un meci de pregătire cu modesta Bournemouth iar englezii au luat cu asalt stadionul pentru a-i vedea pe "galactici" la treabă.
    Între spectatori s-a aflat şi Charlie Silverwood, un puşti în vârstă de 11 ani care a luat loc într-una dintre peluze alături de tatăl său.

    În debutul partidei, Ronaldo a executat puternic o lovitură liberă de la 25 de metri, balonul a trecut peste poartă şi s-a dus în peluza, în direcţia ghinionistului copil. Acesta a încercat să oprească mingea, însă s-a ales cu o dublă fractură la mână.

    Totuşi, Charlie Silverwood n-a plecat de la meci, deşi durerile n-au întârziat să apară, el fiind dus la spital abia după fluierul de final. Medicii au constatat că are încheietura fracturată în două locuri şi i-au imobilizat braţul în ghips.

    "E unul dintre cele mai spectaculoase moduri în care îţi poţi rupe o mână. Pot să spun că prefer să se întâmple aşa decât să o păţesc căzând din pom, aşa cum s-a întâmplat cu tatăl meu. Dacă nu puneam mâna în faţă, să opresc mingea, nu cred că mai aveam dinţii din fata", le-a spus puştiul ziariştilor englezi.

     După cele întâmplate echipa Real Madrid i-a trimis copilului un tricou oficial de joc semnat de toţi jucătorii. inclusiv de "agresorul" Ronaldo.
Puteţi vedea video aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu