TOP-RO - Top siteuri din Romania Altele Bloguri, Bloggeri si Cititori top 90

Pages

sâmbătă, 27 iulie 2013

Internetul şi avantajele acestuia

O scurtă prezentare a internetului:

    Internetul este o vastă reţea de calculatoare (mai multe calculatoare legate între ele), care conectează milioane de reţele mai mici din întreaga lume. La reţeaua Internet pot fi conectate toate tipurile de calculatoare. Termenul Internet provine din împreunarea artificială și parțială a două cuvinte englezești: interconnected = interconectat și network = rețea. Toate calculatoarele conectate la internet fac schimb de informaţii. Această reţea uriaşă de calculatoare nu este controlată de nici un guvern sau organizaţie, nu are un administrator unic. Totuşi anumite reţele conectate la Internet sunt controlate de anumite companii.


     După cum ştim internetul a devenit în ziua de azi principala sursă de informare, care ne poate ajuta foarte mult dacă ştim cum să-l folosim. Internetul are o grămadă de avantaje precum: ascultarea genului preferat de muzică pe site-uri precum Youtube, vizionarea filmului preferat prin apăsarea a câtorva clickurii, informarea despre tot ce ne interesează, socializarea cu prietenii etc. Dar folosirea internetului cum nu trebuie poate duce la factori negativi pentru sănătate. Dar vorbind despre avantaje această invenţie care ne duce printre grămezile de site-uri de socializare şi întâlniri online (dating), ne oferă posibilitatea să redescoperim prieteni vechi, să ne facem alţii noi şi nu în ultimul rând să avem relaţii pasagere.

     Fiind scrise toate cele de mai sus folosiţi internetul pentru a beneficia de un avantaj în viaţa voastră nu de un factor negativ pe care nu ni-l dorim, încercaţi să-l folosiţi pentru a construii ceva şi pentru a profita de acesta şi de avantajele acestuia!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu