TOP-RO - Top siteuri din Romania Altele Bloguri, Bloggeri si Cititori top 90

Pages

luni, 15 iulie 2013

Disc de platină pentru albumul Andrei „Inevitabil va fi bine”


    Albumul “Inevitabil va fi bine”, semnat de Andra împreună cu MediaPro Music, a primit joi seara Discul de Platină pentru vânzări de peste 10.000 de unităţi la doar o lună de la lansare.


   “Sunt extrem de bucuroasă că am reuşit să primesc discul de platină după un timp atât de scurt de la lansare. Este un album în care am pus mult suflet, un album pe care pur şi simplu îl iubesc! Mulţumesc din inima tuturor celor care l-au cumpărat, fanilor mei, casei de discuri pentru colaborarea excelentă în cei şase ani, familiei şi celor apropiaţi”, a declarat îndrăgită artistă.

    Noul album aduce fanilor 12 piese originale şi două remixuri, printre care şi hiturile “Abelia”, “Something New”, “Telephone” sau “What About Us”. “Inevitabil va fi bine” conţine şi câteva featuring-uri inedite, cu VUNK, Marcel Pavel şi What’s Up.

    Noul material discografic marchează şase ani de colaborare excelenta între Andra şi MediaPro Music. În plus, această distincţie nu este prima de acest fel din cariera Andrei, ea primind mai multe discuri de aur, platină şi diamant până în prezent.

  







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu