TOP-RO - Top siteuri din Romania Altele Bloguri, Bloggeri si Cititori top 90

Pages

vineri, 12 iulie 2013

Filmele, şi momentele acestora

    După cum unii dintre voi aţi văzut platoul de filmare cu acele camere gigante care se învârt în jurul actorilor şi cu toate acele persoane care roiesc după actori, când vedem aşa de multe camere ni se pare cam sec, dar când e gata filmul şi-l vedem la TV sau la Cinema cu toate efectele şi cu toate acele duble care se îmbină perfect, ne taie răsuflarea.

    De multe ori nu trebuie să ne uităm la un film pe ecrane, dacă ne gândim la viaţa noastră şi la toate acele peripeţii care ni s-au întâmplat aflăm că fiecare dintre noi avem parte de un film în viaţa noastră, cu atâtea întâmplări şi toate aceste despărţiri, divorţuri, bucurii, distracţie am putea spune că “Viaţa e un film fără subtitrare” de care avem parte fiecare dintre noi, mai mult sau mai puţin.

În câteva rânduri o să vă arat ce reprezintă filmele pentru mine:

    Pentru mine filmele reprezintă câteva momente în care cred că orice lucru este posibil atât bun cât şi rău. Filmele mele preferate şi pe care le vizionez aproape de fiecare dată când am timp sunt: The Avengers – Răzbunătorii, 21 Jump Street – O adresă de pomină, The Hangover - Marea mahmureală şi American Pie - Plăcinta Americană, fiecare după gusturile lui.

Pentru voi ce reprezintă filmele ?



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu