TOP-RO - Top siteuri din Romania Altele Bloguri, Bloggeri si Cititori top 90

Pages

miercuri, 10 iulie 2013

The Lone Ranger, decăderea lui Johnny Depp?

    Noul film în care joacă Johnny Depp a eșuat lamentabil la capitolul box-office în primele trei zile de la premiera din Statele Unite. The Lone Ranger, un western produs de Disney Pictures, a costat o sumă exorbitantă de 250 de milioane de dolari, însă producătorii se tem că încasările globale nu vor depăși 100 de milioane de dolari.

    În ciuda popularităţii lui Johnny Depp, The Lone Ranger s-a dovedit a fi un eşec din toate punctele de vedere. Cu doar 48 de milioane de dolari încasări în SUA, cifrele sunt extrem de slabe şi sub aşteptările producătorilor, ţinând cont că bugetul peliculei a fost 250 de milioane de dolari. Jerry Bruckheimer, Gore Verbinski şi Johnny Depp intenţionau să lanseze o nouă franciză în genul Piraţii din Caraibe, însă The Lone Ranger este un dezastru atât în rândul fanilor, cât şi al criticilor, care l-au desfiinţat în recenzii. Filmul a fost criticat din toate punctele de vedere: genul western nu este pe gustul tinerilor, iar interesul lor a fost minim, criticii l-au desfiinţat pentru faptul că încearcă să îmbine prea multe genuri şi rezultatul e un fiasco. Alţi cinefili s-au plâns de violenţă, dar şi de durata care depăşeşte 2 ore.
    Să fie „The Lone Ranger” cel mai mare eșec din cariera lui Johnny Depp? Așa se pare, având în vedere faptul că pelicula a încasat în Statele Unite în primele zile de la premieră doar 30,2 milioane de dolari, se arată pe site-ul agenției de presă mondenă. „The Lone Ranger”, filmul în care Johnny Depp s-a transformat în amerindianul Tonto și îi e aliat fidel Călărețului Singuratic interpretat de Armie Hammer, este al treilea mare eșec al verii după „After Earth” avându-l ca protagonist pe Will Smith și „White House Down” în care Channing Tatum joacă rolul principal. Ne imaginăm că nici lui Johnny Depp nu-i este ușor să asiste la propriul său eșec, după o carieră încununată numai cu succese, între care amintim seria „Pirații din Caraibe”, „The tourist”, „Edward Scissorhands”.

     În primul weekend de la premiera din Statele Unite ale Americii, westernul "The Lone Ranger" a fost depășit de departe de animația „Despicable Me 2” și a primit valuri de recenzii majoritar negative. Singurele lucruri care l-ar mai putea salva de la o înfrângere totală ar fi puterea de star a lui Johnny Depp, fidelitatea fanilor și piaţa internațională. Studiourile Disney se văd acum în fața unui mare dezastru financiar, întrucât pelicula a costat nu mai puțin de 250 de milioane de dolari, dintre care au fost recuperate doar 30.












0 comentarii:

Trimiteți un comentariu