TOP-RO - Top siteuri din Romania Altele Bloguri, Bloggeri si Cititori top 90

Pages

joi, 1 august 2013

Adrian Cristea pus la punct de şefii Stelei!

    Adrian Cristea, pus la punct din prima zi! Mijlocaşul, forţat să renunţe la jurizarea Miss World: "Gata cu "Prinţul" Trecerea lui Adrian Cristea la Steaua este poate cel mai surprinzător transfer al verii. Inclusiv mijlocaşul în vârstă de aproape 30 de ani s-a declarat mirat de şansa care i s-a oferit în Ghencea, dar viaţa lui la noua sa echipă tinde să fie mult diferită faţă de ceea ce a experimentat până acum.

    Oficialii Stelei l-au avertizat pe Cristea să renunţe la stilul său de viaţă care l-a consacrat, unul plin de apariţii mondene şi urmat de fluctuaţii de formă care au pus frâna unei cariere ce se anunţa promiţătoare. Astfel, "Prinţul" se vede nevoit să facă încă din primele zile un sacrificiu pentru a demonstra că vrea cu adevărat să facă parte din lotul Stelei.
    Adrian Cristea urma să participe joi la finala Miss World 2013, care va desemna participanta României la ultimul act al competiţiei, ce va avea loc în Indonezia, în luna septembrie. Concursul, programat să se desfăşoare la un centru de evenimente din Otopeni, îl avea pe fotbalist printre membrii juriului, dar transferul de ultim moment la Steaua îl face pe acesta să renunţe la orice gând legat de o eventuală participare.

   "Gata cu mondenul Cristea. Nu mai participi la niciun Miss, nu te mai numeşti "Prinţul" din acest moment", i-au transmis şefii Stelei lui Cristea.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu